← Tilbage til podcasts

#7 - Skab en automatisk salgsmotor med din e-mail marketing

Vidste du, at e-mail marketing er den mest effektive marketingkanal? Faktisk slår den både sociale medier og SEO. Derfor er e-mail markedsføring en marketingkanal, som du ikke må glemme i din marktingstrategi. Lyt med her, når Casper Ackermann giver dig konkrete tips til at skabe en automatisk salgsmotor med din egen e-mail markedsføring.

Det kan godt være, at e-mail er en af de ældste former for digital kommunikation, men det er stadig en af de bedste marketingkanaler, målt på ROI. Og i løbet af de seneste år har e-mail markedsføring udviklet sig fra de klassiske nyhedsbreve til nu at være en automatisk salgsmotor.

Og på trods af stigningen i sociale medier bruger folk e-mail mere end andre platforme. Fordelene ved e-mail er, at du selv ejer dataen– du behøver ikke bekymre dig om algoritmeopdateringer eller andet. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at opbygge en succesfuld e-mail marketingstrategi.

I denne episode giver Casper Ackermann, som er manden bag e-mail marketingbureauet Ackermann, dig tips og tricks til, hvordan du får succes med e-mail markedsføring.

I denne episode taler vi om:

  • Hvordan du får succes med leadgenerering
  • Strategien bag den perfekte e-mail funnel
  • Tips til at omdanne subscribers til kunder

Tilmeld vores nyhedsbrev