← Tilbage til artikler

Hvordan kommer man på Google, og får vist sin hjemmeside øverst på Google?

Har du lige fået dig en hjemmeside, og undrer dig over at du ikke kan finde dig selv på Google, så frygt ikke!
Det er ganske normalt at der kan gå noget tid, før Google kommer forbi og “crawler” din hjemmeside. Googles robotter skal nok komme forbi din hjemmeside, og så snart de har været forbi, vil du blive rangeret i Google organiske søgeresultater. Vil du fremskynde den proces lidt, og gøre Google opmærksom på at du findes derude, så kan du registrere din hjemmeside på Google Webmaster Tool.

Et andet tip eller måde hurtigt at blive opdaget, det er at få links til din hjemmeside. Det er også det man indenfor søgemaskineoptimering (SEO) kalder for linkbuilding. Det fungerer som en slags anbefalinger, og på den måde gør du Google opmærksom på at du findes derude.

Du kan altid tjekke om dit website bliver indekseret, og hvordan dine sider bliver vist ved at skrive “site:ditdomæneher.dk” i en søgning på Google. Du erstatter blot “ditdomæneher.dk” med dit eget domæne.

Hvordan får man vist sin hjemmeside øverst på Google?

Der er 2 metoder.

Den typisk hårde og lange vej til tops er ved at blive placeret blandt de organiske resultater (gratis placeringer).

Den nemme og effektive måde er ved annoncering på Google med Google Ads. Du kan kende annoncerne fra de organiske ved at de altid er placeret øverst, og at der med et lille badge står “Annonce”.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Kan du læse mere om her..

Google Ads (tidligere AdWords)

Kan du læse mere om her..

Skrevet af Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Tilmeld vores nyhedsbrev