Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Vision definition

En vision er en langsigtet målsætning for, hvad man ønsker at opnå. Vores vision er at skabe verdens bedste online platform for læring og undervisning.
Vi tror på, at alle mennesker har et potentiale, som blot skal udfoldes. Med den rette undervisning og vejledning kan alle blive dygtige til det, de brænder for.
Derfor er det vores mission at hjælpe så mange mennesker som muligt med at finde deres rette vej i livet – uanset hvor de befinder sig i verden.
Vi ønsker at gøre en positiv forskel i verden, og vi tror på, at vores platform kan være med til at skabe bedre forudsætninger for læring og undervisning på tværs af landegrænser.

Læsetid: 1 minut

Hvad er Vision?

En vision er en oversigt over, hvad man ønsker at opnå. Det er en slags mål eller plan for fremtiden. At have en vision kan være med til at motivere en person til at nå bestemte mål.

En vision kan også bruges til at skabe et fælles mål for et team eller en virksomhed. At have en fælles vision kan være med til at skabe en stærk gruppeidentitet og styrke samarbejdet.

Det er ikke altid nemt at skabe en vision. Det kræver ofte tid og overvejelse at finde ud af, hvad man ønsker at opnå. Men det kan være en meget nyttig og brugbar proces.

Hvordan bruges Vision?

Vision er en strategisk planlægningsværktøj, der bruges til at sætte mål for en virksomhed og planlægge den fremtidige udvikling. Visionen skal være klar, entydig og forståelig for alle, der er involveret i virksomheden. Visionen bruges til at træffe beslutninger om, hvilke aktiviteter der skal prioriteres, og hvordan ressourcerne bedst udnyttes. Visionen fungerer som en drivkraft for virksomheden og motiverer medarbejderne til at yde deres bedste.

Hvorfor er Vision vigtigt?

Vision er vigtigt, fordi det er med til at sætte retningen for, hvor vi skal hen som samfund. Det er med til at give os et overblik over, hvilke problemer vi skal løse, og hvilke mål vi skal nå. Det er med til at give os et fælles udgangspunkt for diskussioner og beslutninger.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til