Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er SoMe?

SoMe er en forkortelse af Social Media og er et begreb, der bruges om alle sociale platforme som Facebook, Instagram, Twitter m.m. Et socialt medie er en online platform, hvor brugerne kan kommunikere, dele billeder og videoer med hinanden.

Læsetid: 1 minut

Hvad er SoMe?

SoMe betyder Social media og er en sammentrækning af de to ord.

Sociale medier er sociale platforme, hvor brugerne deler ud af deres hverdag. For mange mennesker fylder det meget i deres liv, og er noget de hver dag bruger flere timer på.

For LAZZAWEB er sociale medier en vigtig del af vores marketingsstrategi. Det er nemlig her vi promoverer alt vores content samt indsamler tilmeldinger til webinars m.m. Derudover bruger vi de sociale medier til at komme i kontakt med potentielle kunder og vise dem vores værdier og kompetencer. 

Hvordan bruges SoMe?

90 % af alle brands bruger sociale medier i deres markedsføringskampagner. Med næsten 2 milliarder månedlige aktive brugere på Facebook og og 700 millioner månedlige brugere på Instagram er der et kæmpe potentiale i de sociale medier. Her kan brands gøre brug af en mere direkte kommunikationsmetode, hvor de kan kommunikere direkte med sine kunder og være mere personlig i deres kommunikation end med mere traditionelle marketingkanaler.

Du har også store muligheder for at bruge de sociale medier som annonceplatform. Her kan du på de fleste platforme målrette dine annoncer til ret specifikke målgrupper såsom alder, interesser, beboere i en bestemt by, personer med et bestemt job eller lignende.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til