Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Mention definition

En nævnelse er en henvisning til noget eller nogen. Når man nævner noget, henviser man til dette element. Nævnelser kan være positive eller negative. Ofte anvendes ordet i forbindelse med en anerkendelse af en anden persons arbejde eller indsats.

Læsetid: 1 minut

Hvad er Mention?

Mention er et webbaseret program, der giver brugerne mulighed for at nævne hinanden i deres indlæg på sociale medier. Programmet blev oprettet af en fransk virksomhed i 2012, og det er gratis at bruge. Mention giver brugerne mulighed for at søge efter indlæg på sociale medier, der nævner deres brugernavn eller andre søgeord, og programmet sende en e-mail-notifikation til brugerne, når der er et nyt indlæg, der matcher deres søgning.

Hvordan bruges Mention?

Mention er et socialt medie-overvågningsværktøj, der giver brugerne mulighed for at spore og analysere sociale medie-indhold. Mention giver også brugerne mulighed for at engagere sig i sociale medie-samtaler, samt at finde og forbinde med andre brugere.

Hvorfor er Mention vigtigt?

Mention er et online værktøj, der hjælper dig med at overvåge omtaler af dit brand på sociale medier. Det er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at se, hvad der bliver sagt om dig online, og reagere på det, hvis det er nødvendigt.

Mention gør det muligt for dig at se, hvordan dit brand bliver opfattet af andre, og hjælper dig med at forbedre det, hvis det er nødvendigt. Det er også en god måde at få et overblik over, hvad der bliver sagt om dig på sociale medier, så du kan reagere på det, hvis det er nødvendigt.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til