Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Local SEO definition

Local SEO er oversat til dansk "lokal SEO". Denne type SEO er en strategi, der bruges til at gøre din virksomhed mere synlig på lokale søgninger i søgemaskinerne. Lokal SEO bruges derfor til at tiltrække kunder i lokalområdet.

Læsetid: 1 minut

Hvad er local SEO?

Lokal SEO er for de virksomheder, som har en fysisk butik eller tilbyder en service i et bestemt område. Alle virksomheder, som har en fysisk placering, som de ønsker at forbrugerne skal kende til, eller virksomheder, som tilbyder en service i bestemte områder, vil kunne få succes med lokal SEO.

Skal du i gang med lokal SEO, bør du starte med at oprette din virksomhed i Google My business. Google My business er et værktøj, som samler alle oplysninger om en virksomhed. Det er f.eks. oplysninger som åbningstider, kontaktoplysninger og adresse. 

Hvordan bruges lokal SEO?

Lokal SEO bruges af fysiske forretninger, som ønsker at blive vist i lokale søgninger. For at komme i gang med lokal SEO, skal du derfor være synlig i lokale søgeresultater. Her skal du SEO-optimere din hjemmeside til at være synlig på lokale søgeord. Det kan f.eks. være bynavne som Aalborg eller et område som f.eks. Nordjylland – alt efter hvad du ønsker, din side skal vises på. Er din virksomhed afhængige af lokale kunder, kan det altså være en god ide at kigge nærmere på lokal SEO.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til