Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online kursus, hvor underviser og deltager mødes via nettet. For at kunne deltage i et webinar, er det nødvendigt, at du har en computer, tablet eller andet med adgang til internettet. Webinarer kan derfor tilgås hjemmefra, fra arbejdspladsen eller lige hvor det passer dig bedst.

Læsetid: 1 minut

Kom nemt i gang med et webinar

Til et webinar kan du gøre dine deltagere klogere på et bestemt emne. Som “vært” for webinaret, er det eneste, der er nødvendigt for at få webinaret på benene, en computer, et webinar-program, mikrofon og internetforbindelse. Derfor er der også mulighed for næsten ubegrænsede pladser til dit webinar.

Webinarer som effektiv salgskanal

Udover at bruge webinarer til at formidle information, er det også en effektiv salgskanal, hvor der er mulighed for at præsentere de produkter og ydelser, du tilbyder. I dag bruger mange virksomheder webinarer til at give dybdegående information vedrørende det, de sælger. Via webinarer er det muligt at opbygge et langsigtet og personligt forhold til dine kunder. Hvis du kan formidle viden til deltageren indenfor et givent emne, vil deltageren i højere grad stole på dig og være tilbøjelig til at købe dine produkter eller services.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til