Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Breadcrumbs definition

En "breadcrumb" er en type af navigationsmeny, der viser brugeren, hvor de befinder sig på en hjemmeside eller i en applikation. Breadcrumb- navigation kan være statisk eller dynamisk. Statiske breadcrumbs viser brugeren en vej tilbage til startpunktet eller et andet forudbestemt sted i navigationen. Dynamiske breadcrumbs opdaterer sig selv, når brugeren bevæger sig rundt i hjemmesiden eller applikationen.

Læsetid: 1 minut

Hvad er Breadcrumbs?

Breadcrumbs er små stykker af brød eller andet bagværk, der bruges til at pynte eller tilføje smag til en ret. De kan også bruges til at holde retten sammen, så den ikke falder fra hinanden. Breadcrumbs er ofte tilsat forskellige krydderier og urter for at give dem en bedre smag.

Hvordan bruges Breadcrumbs?

Breadcrumbs kan bruges på mange forskellige måder. De fleste bruger dem til at navigere tilbage til en forrige side, men de kan også bruges til at navigere til andre sider på en hjemmeside. Breadcrumbs kan også bruges til at se, hvor man har været, og hvilke sider man har besøgt.

Hvorfor er Breadcrumbs vigtigt?

Breadcrumbs kan virke som en lille, unødvendig detalje, men faktisk er de ret vigtige. For det første hjælper de brugere med at orientere sig på en hjemmeside. De viser brugerne, hvor de er, og hvor de har været. For det andet gør breadcrumbs det lettere for søgemaskinerne at indeksere og finde indholdet på en hjemmeside. Breadcrumbs er derfor med til at forbedre både brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til