Gå til LAZZAWEB
Tilbage til marketingordbogen

Branded Search definition

"Branded search" betyder søgning efter et bestemt mærke. Når man søger efter et bestemt mærke, vil man ofte få resultater, der kun viser websider, der er tilknyttet det pågældende mærke. Dette er fordi søgemaskinerne vil vise de resultater, der er mest relevante for brugeren.

Læsetid: 1 minut

Hvad er Branded Search?

Branded Search er en søgemaskine, der er ejet af et bestemt brand. De fleste branded søgemaskiner er tilpasset søgninger inden for et bestemt brand eller emne. De giver ofte søgeresultater, der er forbedret for at matche det pågældende brand.

Hvordan bruges Branded Search?

Branded Search er en søgemaskine, der kun søger efter websteder, der er mærket med dit brand. Dette betyder, at du kun vil se resultater, der er relevante for dit brand. Dette er især nyttigt, hvis du vil finde information om et bestemt produkt eller service, som du tilbyder.

Hvorfor er Branded Search vigtigt?

Branded Search er vigtigt, fordi det hjælper forbrugerne med at finde de rigtige produkter og services. Det gør det også muligt for virksomheder at styrke deres online tilstedeværelse og vise deres produkter og services til de rigtige forbrugere.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til