Gå til LAZZAWEB
Tilbage til guides

Hvordan opsætter du redirections i WordPress?

Afspil video

I denne guide lærer du at opsætte redirections i WordPress med Rank Math SEO plugin.

Hvad bruges redirections til?

Redirections bruges til at omdirigere en URL's destination. Det kan eksempelvis være, at en bruger klikker på en URL i et af dine Facebook-opslag, der linker til et blogindlæg på dit website, som ikke længere er tilgængeligt. Med en redirect kan du videresende brugeren til en ny destination på dit website i stedet, når vedkommende klikker på det utilgængelige link.

 

Hvornår bruges redirections?

Omdirigering af et link bruges oftest, når en bestemt side på dit website ikke længere findes, fordi du eksempelvis har fjernet indholdet, eller siden slår fejl. På den måde kan du videresende dine besøgende til en anden side, så de stadig bliver på din hjemmeside.

 

Hvorfor er det vigtigt, at du omdirigerer dine 404-fejlsider?

Det er vigtigt, at du omdirigerer en 404-fejlside, så snart du opdager den, da den kan have stor effekt på dit websites SEO. Google straffer 404-fejlsider, fordi de ønsker at vise relevant indhold til brugeren. Derfor vil en fejlside give dig en lavere placering i Googles søgeresultater. Desuden giver det dine besøgende en dårlig kundeoplevelse og kan påvirke dit websites troværdighed.

 

 

 

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev