Vi tror på god KARMA

CSR

Hos LAZZAWEB har vi igennem “KARMA” fokus på social ansvarlighed. Derfor har vi også en firmapolitik, der siger, at vi én gang om året tager et velgørenhedsprojekt under vores vinger.

Det gør vi ikke ved hjælp af økonomisk støtte. Vi skaber til gengæld værdi med de kompetencer og ressourcer, vi har inhouse, og gør det til et fælles projekt for virksomheden. Her kan vi bidrage med langt større værdi i kraft af vores færdigheder og kompetencer end med kroner og øre.

Første gang var i 2018 hvor vi støttede cycling4cancer.dk med et nyt moderne website. Det resulterede i, at de på få måneder fik alle pladser udsolgt.

Til Cycling4Cancer blev der samlet over 1 million kroner ind til fordel for Knæk Cancer.

I 2020 har LAZZAWEB, i samarbejde med Rahbek Media, valgt at fokusere på CRPS Foreningen Danmark.

CRPS eller Complex Regional Pain Syndrom er en sjældnere nervesygdom, der årligt rammer ca. 300-400 danskere. CRPS Foreningen ønsker at skabe et fællesskab for CRPS-ramte og -pårørende og har til formål at sætte fokus på nervesygdommen, så alle kan få den samme mulighed for hjælp og optimal behandling.

For at bidrage til CRPS Foreningen har Rahbek Media valgt at producere en video, hvortil LAZZAWEB assisterer med en ny hjemmesideløsning.

 

Se CRPS Foreningens nye hjemmeside her:

 

Velgørenhedsprojektet 2020

På billedet ses den glade formand for CRPS Foreningen, Trine Mosskov Poulsen, sammen med Jeppe fra Rahbek Media og Patrik efter deres første sparringssession.

Projekter, vi har støttet

  • 2018: Cycling4Cancer
  • 2019: Faktor 8
  • 2020: CRPS Foreningen Danmark

Kender du et projekt vi bør støtte?
Send os en mail  kontakt@lazzaweb.dk

Tilmeld KARMAs nyhedsbrev

Modtag ugentlige nyheder inden for online marketing.

Samarbejdspartnere
Patrik Lazzarotto, stifter LAZZAWEB

“Grundtanken med KARMA er at hjælpe og skabe værdi for så mange som muligt med fokus på faglighed. Det handler om at give uden at forvente noget retur. Fordi vi tror på god KARMA.”

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder hos LAZZAWEB